De eerste Roosterse Hauf Om Zitting komt eraan! Zorg dat je erbij bent en maak je agenda alvast vrij op 2 maart 2024! 

UITVERKOCHT!! 

Wow wat een opkomst!! Dit hadden wij niet verwacht! We hebben meer dan 200 kaarten verkocht!

We gaan in 2024 bekijken of we nog kaarten beschikbaar kunnen stellen. Hiervoor gaan we in gesprek met het bestuur van het MFC.

★     Tickets vanaf 16+. We werken met 18+ bandjes. Tickets kosten €15 per stuk! Omdat we iedereen een kans willen geven om te komen, verkopen we maximaal 8 kaarten per persoon.

De artiesten zijn bekend!

Echt Faut 

Rick Malewicz & Gerard Kielenstijn. 

Het sensationele zangduo dat ons podium gaat veroveren met hun onweerstaanbare energie en muziek. 


Het zijn rasartiesten die hun krachten gebundeld hebben en een tot in de puntjes verzorgde show neerzetten die je niet snel zult vergeten!Klaar om dubbel te liggen van het lachen bij onze Hauf-óm Zitting op 2 maart 2024? We hebben weer een geweldige verrassing voor jullie! 


Fer Naus  

De legendarische buutteredner en een waar icoon van het Limburgse buuttekampioenschap! 

Met een indrukwekkende lijst van prestaties, waaronder 3 keer Limburgs Buuttekampioen en 15 keer finalist in de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen, staat Fer garant voor een buitengewone dosis humor! 

Mis de kans niet om deze buuttekampioen in actie te zien! 


Mister Loco Loco

Alias Jérôme Gelissen, een fenomeen in de Limburgse muziekwereld! 

Vanaf zijn kindertijd bij De Floddertjes en Amkiko tot aan zijn indrukwekkende solo-carrière, heeft Jérôme Gelissen een onvergetelijke indruk achtergelaten in de muziekscene. Met zijn beroemde hits zoals 'Loco Loco' en 'Toedeloe', is hij niet alleen een icoon in Limburg, maar ook ver daarbuiten. 

Zijn unieke energie en onvergetelijke performances hebben hem overal bekendheid gebracht, van carnavalszittingen in Maastricht tot grote muziekfestivals in Limburg en zelfs optredens in het buitenland. 
De Knöppele  

Jawel hoor, Jos Hanssen en Pierre Lemmens, beroemdheden uit de Limburgse humorwereld! 

Bekend van hun hilarische optredens op TV Limburg en hun eigen YouTube-kanaal KNÖPPEL TV, staan deze twee heren klaar om met hun unieke stijl en onweerstaanbare humor de hele zaal te vermaken. Gekleed in hun kenmerkende blauwe stofjassen, zwarte alpinopetten, en met overdreven brillen, brengen Jos en Pierre een show vol lachen en amusement. Met meer dan 500 creatieve en grappige filmpjes, zijn deze twee iconen niet te missen!

Big Benny

Tromgeroffel... de hoofdact: 𝐁𝐢𝐠 𝐁𝐞𝐧𝐧𝐲!  – de ongekroonde koning van de Limburgse carnaval!
En we hebben iets speciaals voor jullie: Big Benny heeft een exclusieve promotievideo gemaakt om jullie alvast in de stemming te brengen! Check de video en krijg een voorproefje van de energie en het feest dat hij naar onze Hauf-óm Zitting brengt. Met zijn onmiskenbare stijl en aanstekelijke humor wordt dit een optreden dat je niet wilt missen!

  Het programma

🚹🚺 Bij binnenkomst worden mannen en vrouwen gescheiden in dezelfde zaal door een wand zodat ze elkaar niet kunnen zien, maar wel kunnen horen. Er zullen optredens zijn van beroemde zangers, muzikanten en een buutteredner. Ook worden er verschillende spellen gespeeld. Na de optredens verdwijnt de wand en kan iedereen vrij met elkaar feesten. Met andere woorden een mansluuj én vrouwluuj zitting tegelijkertijd! 

Het feest begint om 10.00 uur met een heerlijk ontbijt van spek en ei🍳🥓, de optredens beginnen om 11.11 uur. De locatie voor dit geweldige evenement is MFC Roosteren. Tickets kosten €15 per stuk en gaan eind november in de verkoop. Meer informatie over de exacte verkoopdatum volgt binnenkort.

We hebben slechts 111 tickets beschikbaar voor vrouwen en 111 tickets voor mannen, dus wees er snel bij! Houd onze socials goed in de gaten, hier worden namelijk één voor één de artiesten op bekend gemaakt!

We hopen je daar te zien! 🎊

Hoofdsponsoren

Sponsoren

Overige sponsoren

Administratiekantoor Pernot | EMCellent Finance Solutions B.V. | Freeks Garage | Kasteel Eyckholt | Landwinkel Indemans | Natuursteenbedrijf Weinheimer en Zn. | TimeBeatz | Ger Creemers Het Uitzendbureau.

Disclaimer Hauf-óm Zitting:

Door de aankoop van een toegangsbewijs voor de Hauf-óm Zitting gaat u akkoord met het volgende: tijdens het evenement zullen er foto's gemaakt worden door fotografen die door de organisatie van Bèsse d'r Bie zijn aangesteld. Deze foto's kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden op onze website, sociale media en in drukwerk.

Indien u niet gefotografeerd wilt worden, vragen wij u vriendelijk dit vóór aanvang van het evenement aan ons door te geven. U kunt dit doen door een privébericht te sturen naar onze organisatie via de contactinformatie die op onze website staat. Wij zullen dan ons uiterste best doen om uw privacy te respecteren.

Wij kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk evenement te beleven!