Het Jeugdhonk BOOST Roosteren

Wij zijn supertrots dat we in 2023 zoveel kinderen hebben ontvangen. Ook in 2024 hebben we voldoende vrijwilligers gevonden om OM de week open te gaan. Bekijk hier ons programma.

We willen benadrukken dat we geen BSO zijn. We werken met 2 vrijwilligers die aanwezig zijn op de locatie. 

  • Woensdagmiddag zijn we geopend voor kinderen vanaf groep 4. Tussen 14:00 en 16:30 uur.
  • Vrijdagavond voor de oudere jeugd (vanaf groep 7) van Roosteren. Tussen 19:00 en 21:00 uur.
  • Zaterdagochtend voor de jongsten van het dorp, die uiteraard niet alleen komen maar gezellig met hun (groot)ouders. Tussen 10:00 en 11:30 uur.


LEUK NIEUWTJE! In de wintermaanden (november t/m maart) kunnen we voetballen en sportieve activiteiten organiseren in de zaal. Mee doen? Vergeet dan niet je gymschoenen mee te nemen!


Locatie: Eyckholtstraat 23, 6116 BR Roosteren

Kijk goed naar de data en de openingstijden. Deze verschillen soms. Deelname of bezoek aan het Jeugdhonk is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor incidenten of spullen die kapot gaan of kwijt raken. 

Het Jeugdhonk is GEEN onderdeel van Bèsse d'r Bie?! Wij zijn een aparte stichting. De organisatie ligt bij een aantal vrijwilligers. 

Knutselmiddagen!! 

Ook in 2024 organiseren we weer gezellige knutselmiddagen. Op 24 januari gaan we in de Maaslandburcht knutselen! Samen met de ouderen gaan we mooie raamversieringen maken voor de carnaval. 

  • 17 april: Koningsdag - alle leeftijden


Locatie: Jeugdhonk BOOST (Eyckholtstraat 23) 

Extra activiteiten

Programma februari

Terug van weggeweest!! De kinderoptocht in Roosteren! Kom je ook op vrijdag 9 februari samen met je ouders, opa en oma naar de Kinderoptocht in Roosteren?
We verzamelen bij Jeugdhonk BOOST om 14:11 uur. We lopen door Roosteren en eindigen bij het MFC. Daar gaan we de hele middag feesten! Wil je optreden of meelopen met een groep? Geef je dan op!Programma maart

Kom jij graag naar de EXTRA activiteit die we organiseren? Vergeet je dan niet aan te melden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we voor iedereen genoeg materialen in huis hebben. Ben je tussen de 4 en 6 jaar oud? Neem dan een volwassenen mee die je kan begeleiden. Vanaf 7 jaar mag je zonder begeleiding aan de activiteit meedoen.