Onze sponsoren! Wij zijn heel blij met onze sponsoren! Zij zorgen ervoor dat wij open kunnen blijven en vele gratis activiteiten kunnen organiseren voor de jeugd in Roosteren!

Hoofdsponsoren

Noortman Grondverzet

We zijn verheugd om Noortman Grondwerk te presenteren als een trotse sponsor het Jeugdhonk BOOST.

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Noortman Grondverzet & Transport uit Roosteren is uw totaalleverancier op het gebied van grondwerk, rioleringen, bestratingen, sloopwerkzaamheden en transport. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse bouwstoffen en het huren van containers. In de winter zijn we eveneens actief op het gebied van gladheidsbestrijding (24/7).

Ons familiebedrijf staat meer dan 60 jaar garant voor puur vakmanschap. 

Toegewijd aan de Gemeenschap

Als lokale ondernemer is Noortman Grondverzet diep geworteld in de gemeenschap. Hun betrokkenheid bij lokale projecten en evenementen, zoals onze Hauf Om Zitting, toont hun toewijding aan het versterken van onze regio.

Mols Bouw- en dakservice

We zijn verheugd om Mols Bouw- en Dakservice, een toonaangevend bedrijf in de bouwsector, te presenteren als een trotse sponsor het Jeugdhonk BOOST. Vakmanschap en toewijding aan kwaliteit zijn slechts enkele van de redenen waarom wij hen vandaag in het zonnetje zetten.

 Vakmanschap en Expertise

Mols Bouw- en Dakservice staat bekend om hun deskundigheid in bouw- en dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om een nieuwe constructie, een renovatieproject, of gespecialiseerd dakwerk, Mols Bouw- en Dakservice zorgt altijd voor een solide en duurzame oplossing.

 Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd, waarbij wordt gestreefd naar de beste resultaten die voldoen aan de wensen van de klant.


Toegewijd aan de Gemeenschap

Als lokale ondernemer is Mols Bouw- en Dakservice diep geworteld in de gemeenschap. Hun betrokkenheid bij lokale projecten en evenementen, zoals onze Hauf Om Zitting, toont hun toewijding aan het versterken van onze regio.

Verbé installatiegroep

We zijn verheugd met Verbé installatiegroep als een van onze hoofdsponsoren. 

Verbé installatiegroep: Wij beschikken over kennis en ervaring op het gebied van alles van stopcontact tot badkamer en van aircosystemen tot datanetwerken. Of het nu gaat om CV, sanitair, koeltechniek en warmtepompen, of elektro- en riooltechniek en zonnepanelen. Verbé staat voor u klaar.

Bovendien verzorgen wij bij al onze diensten en producten voor complete trajecten. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor advies, ontwerp, installatie, reparatie én onderhoud. 

Vanzelfsprekend kunt u hierbij ook rekenen op de hoogste kwaliteit en uitstekende, persoonlijke service. Zo denken wij graag met u mee over product- en materiaalkeuze, en zijn wij dag en nacht bereikbaar. Ook voor spoedgevallen bent u daarom bij ons aan het juiste adres.