Nieuws

Wat een fantastische woensdagmiddag hebben we beleefd op 24 januari! 

In samenwerking met de enthousiaste vrijwilligers van de Maaslandburcht organiseerden we een creatieve knutselmiddag. Hierbij brachten we jong en oud samen om gezamenlijk prachtige raamversieringen voor de carnaval te maken. En wat een succes was dat!


De jeugd wandelde vol verwachting naar de Maaslandburcht waar in de zaal van de Roosterhoeve alles gereed was voor een middag vol creativiteit. De tafels waren keurig gedekt, de knutselspullen lagen klaar en de senioren wachtten al vol enthousiasme. De jongeren namen plaats tussen de ouderen, waarbij de oudere jeugd naast degenen ging zitten die hulp nodig hadden en de jongere kinderen bij de zelfstandige ouderen. De sfeer was meteen hartverwarmend, gekenmerkt door gelach en geklets.


De reacties van de jeugd spraken boekdelen:

“O dit is zo leuk, deze mevrouw toont echt interesse in mij! Ze vraagt hoe oud ik ben, waar ik op school zit en wat ik naast school nog meer leuk vindt!”


“Dit is echt gezellig, we kiezen samen de kleuren uit en meneer vraagt ook of ik het mooi vind!”


“Ik kreeg spontaan een knuffel, mevrouw was zo blij dat ik haar had geholpen! Ze wenste me veel succes met mijn toekomst en ik moest goed mijn best doen op school!”


De vreugde en het genot waren duidelijk zichtbaar bij de ouderen. Hun stralende lach, de trots in hun ogen... het was hartverwarmend. Helaas kunnen we de foto's niet delen, maar geloof ons, hun uitdrukkingen zeiden alles. Na afloop deelde een mevrouw zelfs dat dit een van de mooiste middagen uit haar leven was. Dat zijn de momenten waar we het allemaal voor doen!


Hoewel we de foto's niet kunnen delen, willen we dit beeld van verbondenheid en vreugde toch met jullie delen. Het spreekt werkelijk meer dan duizend woorden. Geïnspireerd door deze prachtige ervaring, zullen we in de toekomst zeker meer van deze (knutsel)middagen organiseren!


Onze dank gaat uit naar de Roosterhoeve en de Maaslandburcht voor hun gastvrijheid en warme ontvangst.

Namens de vrijwilligers van Jeugdhonk BOOST

Rabo Club Support 

𝐈𝐄𝐃𝐄𝐑𝐄𝐄𝐍 𝐁𝐄𝐃𝐀𝐍𝐊𝐓!


Met trots willen we jullie bedanken voor de overweldigende steun bij de RaboClubsupport-verkiezingen. Dankzij jullie stemmen hebben we een aanzienlijke bijdrage mogen ontvangen van Rabobank uitgereikt door Ceriel, wat ons in staat zal stellen om nog meer positieve impact te hebben in Roosteren.


Een speciale dank gaat uit naar Ceriel, die ons met zijn genereuze donatie van €500 heeft gesteund. Ceriel had namens Rabobank de mogelijkheid om een organisatie te kiezen die hij waardeerde in onze gemeenschap, en hij heeft ons gekozen. We zijn enorm dankbaar voor zijn steun en vertrouwen in ons werk.


Last but not least, willen we Rabobank bedanken voor het organiseren van deze geweldige actie en voor het ondersteunen van lokale initiatieven zoals de onze. Jullie hebben een positieve verandering mogelijk gemaakt in Roosteren, en daar zijn we jullie dankbaar voor.

Interview in 'Os Blaedje' bij Jeugdhonk BOOST!